8 openingen in 24 uur ✓

03 oktober 2016

De vele opleveringen van Scholen van Morgen brengen ook veel openingen met zich mee. De trotse scholen tonen maar al te graag hun nieuwbouw aan hun leerlingen, ouders en genodigden en maken hier een echt feest van.

Afgelopen weekend huldigden we 8 ‘Scholen van Morgen’-projecten in in 24 uur tijd. Al die bouwprojecten werden in de loop van deze zomervakantie opgeleverd.

In basisschool Boseind (Neerpelt) hielden de leerlingen een flashmob, op Scholencampus Peer beklommen burgemeester Matheï en minister Crevits een hoogtewerker, in Ninove werden de gebouwen gezegend door bisschop Van Looy en in ihhvm Berlaar konden de vele genodigden de tribunetrap alvast testen. Sint-Jozef Groenstraat Vilvoorde maakte er een groot feest van met muzikale optredens, terwijl ZAVO in Zaventem samen met de nieuwbouw haar nieuw logo onthulde. En een 80-koppig leerlingenkoor begroette minister Crevits op de campus van het Sint-Franciscuscollege Heusden-Zolder.

Op Campus Sint-Aloysius in Ninove peilde Ninofmedia naar de bevindingen van de directies en van het schoolbestuur over de nieuwbouw. Benieuwd naar de reacties? Bekijk de reportage hieronder:

Blijf op de hoogte

Volg ons