Gebruiksvoorwaarden

AG Real Estate COPiD NV geeft geen garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt verstrekt.

De gegevens op deze website zijn louter informatief en kunnen niet worden beschouwd als een aanvulling op of vervanging van contractuele documentatie. De Aanbestedende Dienst van Scholen van Morgen/AG Real Estate verschaft geen garantie, noch expliciet, noch impliciet, met betrekking tot de volledigheid, relevantie en interpretatie van de informatie opgenomen op deze website. De Aanbestedende Dienst wijst dan ook elke aansprakelijkheid af, van welke aard ook, voor elke schade of verlies, die kan worden opgelopen als gevolg van eventuele foutieve informatie op deze website.

Hoewel de inhoud van deze website met de uiterste zorg werd samengesteld, kunnen er op geen enkele wijze rechten aan worden ontleend. Op alle foto's, films, en logo's op deze website rust copyright. Overname is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van AG Real Estate COPiD NV.