Scholen van Morgen lanceert nieuwe website

26 augustus 2015
Pers

De afgelopen maanden timmerden we achter de schermen aan een gloednieuwe website en nieuwsbrief. Vandaag presenteren we jullie trots het resultaat.

Wat is er veranderd?

  • Duidelijk algemeen projectenoverzicht: bekijk alle ontwerp- en bouwteams en alle planningen in een overzichtelijke tabel
  • Visueel dashboard: ontdek in een oogopslag de stand van zaken van de laatste maand: hoeveel m² wordt er gebouwd en hoeveel leerlingen kunnen al naar een nieuwe school?
  • Interactieve kaart: kies op de kaart van Vlaanderen het bouwproject waarover je meer wil weten

Wat is er hetzelfde gebleven?

Wij ontwerpen, bouwen en onderhouden verder onze 165 scholenbouwprojecten verspreid over heel Vlaanderen. Het laatste nieuws krijg je nog steeds in je mailbox, maar nu in een ander jasje. Nog niet ingeschreven op de nieuwsbrief? Laat hier rechts op het scherm je e-mailadres achter.

Ook op onze nieuwe website kan je nu snel het laatste nieuws bekijken. Wist je bijvoorbeeld dat we pas 3 nieuwe scholen opleverden? En dat op 1 september bijna 3000 leerlingen door een nieuwe schoolpoort binnenlopen? Of wil je graag eens door de ogen van onze GoPro binnenkijken in zo'n splinternieuw schoolgebouw? Ga hier naar het nieuwsbericht.

Blijf op de hoogte

Volg ons