Feestelijke inhuldigingen voor GITO Tervuren, VBS Lebbeke en VIA Tienen

04 september 2017

Op 1 september openden het GITO Tervuren en CVO Tervuren-Hoeilaart de deuren van hun nieuwbouw voor studenten én het grote publiek. Een heuse GITOuverture voor de leerlingen bestond uit rondleidingen met opdrachten en een lunch. 's Avonds kregen ook genodigden rondleidingen en toespraken in het kader van de officiële inhuldiging.

> Lees het artikel in Het Laatste Nieuws

De dag nadien verwelkomde de nieuwe VBS Lebbeke Dorp haar genodigden en buurtbewoners. Bisschop Mgr. Van Looy en directeur-generaal van het Katholiek Onderwijs Lieven Boeve huldigden de nieuwe school in. En de buurtbewoners waren onder de indruk, schrijft Het Nieuwsblad: "Lebbeke kwam dit weekend op de koffie en verbaasde zich, zowel over de vernieuwende accenten van het gebouw als over de ruimte voor groen."

> Lees het artikel en bekijk de video van Het Nieuwsblad

En ook in VIA Tienen vond op 2 september de plechtige opening van de nieuwe campus plaats. Op het officiële gedeelte met toespraken, muzikale intermezzi en receptie verwelkomde de school ruim 200 genodigden. En maar liefst 425 leerlingen, ouders, vrienden en sympathisanten verkenden daarna de nieuwe campus.

Blijf op de hoogte

Volg ons

Algemene foto's